tandartsenpraktijk Groningen

Maak kennis met de tandartsen van Oosterhaar uit Haren

Uiteraard wilt u weten met wie u te maken heeft voor u in de tandartsstoel plaatsneemt. Daarom stelt het team van Tandartsenpraktijk Oosterhaar zich graag aan u voor. Dan ligt u straks een stuk geruster in de tandartsenstoel.  

Kwaliteit

Aandacht voor uw gebit staat voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan actuele ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Goede behandelingen, materialen en een correcte administratie zijn hierbij essentieel. 

Nieuws
Tandartsenpraktijk Haren

We houden de kwaliteit op peil door:

We houden de kwaliteit op peil door:

  • het lezen van vakliteratuur
  • bij- en nascholing
  • het bijwonen van intercollegiaal overleg
  • het bijwonen van studiegroepen
  • interne scholing
  • kennistoetsen
  • implementatie van nieuwe richtlijnen, veldnormen, gedragsregels en praktijkwijzers
  • het bijwonen van themaprojecten
  • het bezoeken van klinische avonden

We zijn in het bezit van het keurmerk Kwaliteitsregister Tandartsen.

Tandartsen

Iska Udding-Jarmoc

In mijn geboorteland Polen heb ik al vroeg een interesse voor tandheelkunde gehad. Doordat mijn vader tandarts was ben ik geïnspireerd geraakt en heb ik ook de studie tandheelkunde gevolgd. In Nederland werd mijn Poolse diploma niet erkend waardoor ik in Utrecht nog een keer de studie tandheelkunde heb afgerond.

Sinds 1984 was ik Universiteitsdocent, later werkte ik in de gehandicaptenzorg
gecombineerd met werken in een algemene praktijk. Sinds 2001 ben ik werkzaam in mijn
eigen praktijk.Mijn werk doe ik met grote zorgzaamheid en veel plezier. Het geruststellen van de patiënt is voor mij van groot belang. Daarnaast geniet ik van de veelzijdigheid van de tandheelkunde die ons veel moderne middelen ter beschikking stelt. Werken in onze groepspraktijk is verruimend door intercollegiaal overleg. Het samenwerken met bekwame collega’s maakt mogelijk dat heel vertrouwd onze patiënten binnen de praktijk opgevangen kunnen worden.

 

Silke de Vries

In 2002 ben ik in Groningen afgestudeerd als tandarts, heb in verschillende praktijken ervaring opgedaan en werk sinds 2004 met veel plezier in onze groepspraktijk aan de Walstroweg. Tandheelkunde is voor mij meer dan een noodzakelijk kwaad, het is een groot onderdeel van je algehele welzijn. Een gezonde mond is dus heel belangrijk en eveneens het mooi maken ervan!

Om de beste behandeling te bieden school ik regelmatig bij en maak ik gebruik van de expertise of adviezen van mijn collega’s in de praktijk of collega-specialisten buiten de praktijk. Net zo belangrijk als de kwaliteit van de behandelingen vindt ik het om mijn patiënten op hun gemak te stellen zodat zij met plezier terugkomen.

Marloes Overweg

Ik ben in 2004 afgestudeerd als tandarts aan de RUG in Groningen. Na mijn afstuderen heb ik bij praktijken in Appingedam, Groningen en Haren gewerkt als algemeen tandarts.Ook heb ik 7 jaar in een orthodontiepraktijk gewerkt. Om na mijn afstuderen mijn kennis up to date te houden ben ik altijd bij en nascholing blijven volgen en elke maand is er een intercollegiaal overleg met een vaste kleine groep tandartsen uit de regio voor het bespreken van oa. casussen en uiteenlopende tandheelkundige onderwerpen. 

Sinds september 2014 werk ik met veel plezier bij tandartsenpraktijk Oosterhaar. Samen met alle collega’s in de praktijk probeer ik zo hoog mogelijke tandheelkundige kwaliteit te leveren. Bewust heb ik gekozen voor een kleinschalige praktijk. Juist de persoonlijke aandacht en tijd voor de patiënt vind ik erg belangrijk. Als allround tandarts met ruime ervaring kan ik u van dienst zijn met diverse behandelingen. Door de gezellige sfeer, het team en de leuke patiënten ga ik altijd met veel plezier naar praktijk Oosterhaar!

Assistentes

Martien Bansema

Geertje Philips

Rita Barlagen

Jose Oosterhuis

Christien Knol