Maak kennis met de dames van Praktijk Oosterhaar Tandheelkunde & Mondhygiëne uit Haren

Uiteraard wilt u weten met wie u te maken heeft voor u in de tandartsstoel plaatsneemt. Daarom stelt het team van Praktijk Oosterhaar Tandheelkunde & Mondhygiëne zich graag aan u voor. Dan ligt u straks een stuk geruster in de tandartsstoel.

Contact en een afspraak maken

Voor een gezond gebit en een gezond leven

Aandacht voor uw gebit staat voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan actuele ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Goede behandelingen, materialen en een correcte administratie zijn hierbij essentieel. Heeft u vragen over onze werkwijze of behandelingen? Wij staan u graag persoonlijk te woord. 

Groepsfoto Oosterhaar

We houden de kwaliteit op peil door:

 Het lezen van vakliteratuur

 Bij- en nascholing

 Het bijwonen van intercollegiaal overleg

 Het bijwonen van studiegroepen

 Interne scholing

 Kennistoetsen

 Implementatie van nieuwe richtlijnen, veldnormen, gedragsregels en praktijkwijzers

 Het bijwonen van themaprojecten

 Het bezoeken van klinische avonden


We zijn in het bezit van het keurmerk Kwaliteitsregister Tandartsen.

Maak kennis met de tandartsen van Praktijk Oosterhaar Tandheelkunde & Mondhygiëne!

Silke de Vries

BIG: 99059027402

In 2002 ben ik in Groningen afgestudeerd als tandarts. Sindsdien heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan en werk ik sinds 2004 met veel plezier in onze groepspraktijk aan de Walstroweg. Tandheelkunde is voor mij meer dan een noodzakelijk kwaad, het is een groot onderdeel van iemands algehele welzijn. 
Een gezonde mond is dus heel belangrijk en eveneens het mooi maken ervan! Om de beste behandeling te bieden school ik regelmatig bij en maak ik gebruik van de expertise of adviezen van mijn collega’s in de praktijk of collega-specialisten buiten de praktijk. Net zo belangrijk als de kwaliteit van de behandelingen vind ik het om mijn patiënten op hun gemak te stellen, zodat zij met plezier terugkomen.

Marloes Overweg

BIG: 49063020702

Ik ben in 2004 afgestudeerd als tandarts aan de RUG in Groningen. Na mijn afstuderen heb ik bij praktijken in Appingedam, Groningen en Haren gewerkt als algemeen tandarts. Ook heb ik 7 jaar in een orthodontiepraktijk gewerkt. Om na mijn afstuderen mijn kennis up-to-date te houden ben ik altijd bij- en nascholing blijven volgen en elke maand is er een intercollegiaal overleg met een vaste kleine groep tandartsen uit de regio voor het bespreken van o.a. casussen en uiteenlopende tandheelkundige onderwerpen. Sinds september 2014 werk ik met veel plezier bij Praktijk Oosterhaar Tandheelkunde & Mondhygiëne. Samen met alle collega’s in de praktijk probeer ik zo hoog mogelijke tandheelkundige kwaliteit te leveren. Ik heb bewust gekozen voor een kleinschalige praktijk. 

Juist de persoonlijke aandacht en tijd voor de patiënt vind ik erg belangrijk. Als allround tandarts met ruime ervaring kan ik u van dienst zijn met diverse behandelingen. Door de gezellige sfeer, het team en de leuke patiënten ga ik altijd met veel plezier naar praktijk Oosterhaar!

Iska Udding-Jarmoc

BIG: 39021827802

In mijn geboorteland Polen heb ik al vroeg een interesse voor tandheelkunde gehad. Doordat mijn vader tandarts was ben ik geïnspireerd geraakt en heb ik ook de studie tandheelkunde gevolgd. In Nederland werd mijn Poolse diploma niet erkend waardoor ik in Utrecht nog een keer de studie tandheelkunde heb afgerond. Sinds 1984 was ik universiteitsdocent, later werkte ik in de gehandicaptenzorg gecombineerd met werken in een algemene praktijk. Sinds 2001 ben ik werkzaam in praktijk Oosterhaar. Mijn werk doe ik met grote zorgzaamheid en veel plezier. Het geruststellen van de patiënt is voor mij van groot belang. 
Daarnaast geniet ik van de veelzijdigheid van de tandheelkunde die ons veel moderne middelen ter beschikking stelt. Werken in onze groepspraktijk is verruimend door intercollegiaal overleg. Door het samenwerken met bekwame collega’s kunnen onze patiënten met een vertrouwd gevoel binnen de praktijk opgevangen worden.

Eleonora Nykytenko

Janneke Hut

Ik ben sinds mei 2018 werkzaam als assistente bij Praktijk Oosterhaar Tandheelkunde & Mondhygiëne . Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Het werk is heel afwisselend en geen dag is hetzelfde. Als zeer ervaren team met leuke collega's leveren wij de best mogelijke zorg aan de patiënt.

Eleonora Nykytenko

Eleonora Nykytenko

Sinds oktober 2021 werk ik als tandartsassistente bij de tandartspraktijk Oosterhaar. Ik assisteer aan de stoel en doe omloop werkzaamheden. Elke dag is anders en brengt nieuwe uitdagingen. Ik vind het fijn om samen met onze tandartsen patiënten te helpen en op hun gemak te stellen. Ik doe mijn werk met veel plezier!.

Jolanda Abee-Snijder

Jolanda Abee-Snijder

Na 15 jaar gewerkt te hebben als medisch secretaresse, heb ik me in 2023 omgeschoold tot tandartsassistente.
Het leuke aan dit vak vind ik dat het heel afwisselend werk is en dat ik veel contact heb met de mensen.
Sinds november 2023 versterk ik met veel plezier het team van Tandartsenpraktijk Oosterhaar.

Jolanda Abee-Snijder

Ekaterina (Katja) Yakovleva

In 2022 heb ik stage gelopen bij tandartsenpraktijk Oosterhaar. Na het behalen van mijn diploma tandartsassistente ben ik hier met veel plezier werkzaam gebleven. Naast mijn werk als tandartsassistente heb ik onlangs de kunstacademie afgerond. De combinatie van beide vindt ik erg leuk.